Bovenstreek

In december 2018 is onze nieuwe hoofdlocatie in gebruik genomen aan de Bovenstreek 11 in Groningen. Dit ligt op het industrieterrein aan de andere kant van de ring van Kardinge (achter Vison keukens). Op deze locatie zijn alle vier onze podotherapeuten werkzaam. Onze secretaresses, administratie en de werkplaats zijn allen aanwezig op deze locatie. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Aan de Bovenstreek 11 houden we spreekuur van maandag tot en met vrijdag van 9:00-16.30 uur. We hebben twee spreekkamers voor de podotherapeuten en een eigen pedicurekamer waar verschillende pedicures werkzaam zijn. 

Groningen UMCG

In het UMCG houden wij spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag.  Marten de Haas is de podotherapeut die hier werkzaam is op maandag en dinsdag. Saskia Roesink houdt hier spreekuur op donderdag.

In het UMCG zijn we gevestigd in het universitair diabetescentrum, welke sinds eind 2018 in het Bruggebouw zit (recht boven parkeergarage Noord), naast de academische huisartsen praktijk. U kunt ingang 45 tussen het hoofdgebouw en het Bruggebouw nemen (uitgang parkeergarage noord) of ingang 47 aan de Oostersingel (schuin tegenover café de Buurvrouw).

Hoogezand

In onze praktijk in De Boer Schoenmode in Hoogezand houden wij spreekuur op maandag t/m woensdag en vrijdag. Theresia van der Luit is de podotherapeut die hier zitting heeft. De Boer Schoenmode bevindt zich tegenover het winkelcentrum ‘De Hooge Meeren’. U kunt gratis voor de deur parkeren.

 

Om een afspraak te maken aan de Bovenstreek, in het UMCG of bij schoenmode de Boer in Hoogezand kunt u bellen met het nummer 050-230 41 47. We zijn bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8.30-16.30 en op vrijdag van 8.30-14:00. Het is ook mogelijk om online een afspraak in te plannen in onze online agenda. Voor het maken van een afspraak kunt u in eerste instantie kiezen in welke plaats u de afspraak wilt maken; Groningen of Hoogezand. In Groningen kunt u daarna een keuze maken of u aan de Bovenstreek wilt komen of in het UMCG.