Goed nieuws!

Er is groen licht gekomen van het RIVM en VWS om de podotherapeutische zorg weer behoedzaam en veilig op te gaan schalen.

Wij doen dit op een veilige en verantwoorde wijze volgens alle richtlijnen die de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten heeft opgesteld en welke zijn goedgekeurd door het ministerie van VWS en het RIVM.

Lees hier alles over onze maatregelen.

Podotherapie Groningen

In het UMCG houden we op dit moment spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag. Onze spreekkamer bevindt zich in het universitair diabetescentrum. Deze zit sinds eind 2018 in het Bruggebouw (recht boven parkeergarage Noord), naast de academische huisartsen praktijk. U kunt ingang 45 tussen het hoofdgebouw en het Bruggebouw nemen (uitgang parkeergarage noord) of ingang 47 aan de Oostersingel (schuin tegenover café de Buurvrouw).

Onze nieuwste locatie en tevens hoofdvestiging is gevestigd aan de Bovenstreek 11. Dit is het industrieterrein vlakbij Kardinge (andere kant van de ring achter Vison keukens). Hier hebben we twee spreekkamers voor de podotherapeuten en ook een eigen pedicurekamer waarin verschillende pedicures werken.

Onze werkplaats (waar we de podotherapeutische zolen maken) en onze assistentes Wilma Dussel en Karin Hasper zitten ook op de Bovenstreek 11.

Aanwezigheid.

 UMCGBovenstreek
MaandagMarten de HaasAnk Siebring
DinsdagMarten de HaasAnk Siebring & Saskia Roesink
Woensdag

Ank Siebring & Kelly van Weerden

DonderdagSaskia RoesinkAnk Siebring & Marten de Haas
VrijdagMarten de Haas & Saskia Roesink
   

Adresgegevens

Email: groningen@podotherapiehenl.nl

(post)adres:
Podotherapie H&L

t.a.v. M.P. de Haas AA35

Hanzeplein 1
9713 GZ
Groningen

050-230 41 47

Als de voicemail aan staat kunt u een bericht achterlaten, wij bellen u dan terug.

Hieronder kunt u zelf een afspraak maken. Een controle bezoek is voor mensen die al bij ons bekend zijn en dus eerder onze praktijk hebben bezocht. Een 1e consult is voor mensen die nieuw zijn in onze praktijk, hier is meer tijd voor ingepland (45 minuten).

De aanwezigheid van onze podotherapeuten ziet u in het schema hiernaast.

Afspraken in het UMCG zijn op dit moment alleen mogelijk bij Marten de Haas en Saskia Roesink. We hebben hier op het moment 3 dagen spreekuur.

Op woensdagochtend kunt u aan de Bovenstreek ook een 1e consult inplannen bij Kelly van Weerden. Kelly is podotherapeut in opleiding en altijd werkzaam naast een van onze podotherapeuten. 

Als u voor het eerst een afspraak maakt via deze website maakt u een account aan bij Online Afspraken. Na het maken van een afspraak krijgt u een bevestiging in de mail.