Goed nieuws!

Er is groen licht gekomen van het RIVM en VWS om de podotherapeutische zorg weer behoedzaam en veilig op te gaan schalen.

Wij doen dit op een veilige en verantwoorde wijze volgens alle richtlijnen die de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten heeft opgesteld en welke zijn goedgekeurd door het ministerie van VWS en het RIVM.

Lees hier alles over onze maatregelen.

Podotherapie Hoogezand

In onze praktijk in De Boer Schoenmode in Hoogezand houden wij spreekuur van maandag t/m woensdag en vrijdag.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen via
050-230 41 47.

Adresgegevens

Adres: De Boer Schoenmode

van der Duyn van Maasdamweg 2
9602VM
Hoogezand

050-230 41 47

Email: hoogezand@podotherapiehenl.nl

Als de voicemail aan staat kunt u een bericht achterlaten, wij bellen u dan terug.

Hieronder kunt u zelf een afspraak maken. Een controle bezoek is voor mensen die al bij ons bekend zijn en dus eerder onze praktijk hebben bezocht. Een 1e consult is voor mensen die nieuw zijn in onze praktijk, hier is meer tijd voor ingepland (45 minuten).

De aanwezigheid van de podotherapeut ziet u in het schema hiernaast.

Als uw voor het eerst een afspraak maakt via onze website, krijgt u na het maken van een account, waarin u al uw gegevens vermeld en een afspraak gaat plannen op een van onze locaties, de volgende melding:

Er is een bevestigingslink verstuurd naar uw e-mailadres. Normaal gesproken ontvangt u deze binnen enkele minuten. Als u geen bevestiging ontvangt, controleert a.u.b. dan het e-mailadres. Het is ook mogelijk dat de mail door uw mailprovider als ongewenste mail wordt gemarkeerd. Controleer daarvoor uw spam- of ongewenste-e-mailfolder.’

Let op: De afspraak is pas definitief als je de link in de e-mail geopend hebt.