Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven voor de behandeling bij onze praktijk.

   
 Consult / onderzoek nieuw bezoek€  81,50
 Podotherapeutische zolen t/m 12 jaar (zonder consult)€  107,00
 Podotherapeutische zolen t/m 16 jaar (zonder consult)€  117,00
 Podotherapeutische zolen volwassenen (zonder consult)€ 139,00
 Podotherapeutische 3D zolen volwassenen (zonder consult)€ 149,00
 Extra paar zolen binnen drie maanden na het eerste bezoek€  117,00
 Voet en wondbehandelingen (vanaf)€  43,50
 Voetbehandeling en nagelbeugel (vanaf)€  63,00
 Onderzoek, zolen, afhalen en nacontrole volwassenen€ 255.00
 Onderzoek, zolen, afhalen en nacontrole t/m 16 jaar€ 200.00
 Onderzoek, zolen, afhalen zolen en nacontrole t/m 12 jaar€ 190,00
 Onderzoek, zolen opsturen en nacontrole volwassenen€ 240,00
 Controle consult, nieuwe zolen en opsturen volwassenen€ 189,00
 Onderzoek, zolen afhalen en nacontrole volwassenen met 3D zolen€ 270,00

Als u aan het einde van de maand op consult komt kan het een enkele keer voorkomen dat u de factuur eerder krijgt dan de zolen, we hopen dat u hier begrip voor heeft.

Sommige verzekeraars vergoeden een totaal bedrag per jaar. Andere verzekeraars hanteren een budget voor zolen en een budget voor consulten. Dit kunt u vinden in uw polisvoorwaarden.

Sinds 01-01-2016 gaan veel rekening rechtstreeks naar de zorgverzekeraar en krijgt u alleen nog een rekening voor het bedrag wat u zelf moet (bij)betalen.

Betalen

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics

Status van uw betaling controleren
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen
Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 036 – 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Email: rekening@infomedics.nl

U ontvangt de nota halverwege de maand volgend op uw bezoek. Vervolgens kunt u de rekening declareren bij uw zorgverzekeraar. Deze zal het bedrag waar u recht op heeft (zie de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering) aan u overmaken.

Vergoedingen

Podotherapie zit niet in het basispakket en wordt alleen vergoed in de aanvullende pakketten. U kunt hier per verzekering zien wat er per pakket vergoed wordt. Bekijk dit goed voor het eerste bezoek zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Een uitzondering hierop is de ketenzorg diabetes, hierin hebben mensen met diabetes met een zorgprofiel 2-4 recht op vergoeding uit het basis pakket. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen?

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Als u uw geboortedatum en telefoonnummer in uw bericht vermeld, dan kunnen wij uw verzoek vaak sneller afhandelen.

  Uw geboortedatum:

  Aan welke vestiging wilt u het bericht verzenden?

  Uw bericht